Spåra dina barn via app i mobilen

Att alltid ha koll på sina barn känns som en ren omöjlighet för många då man nu när sommaren kommit har otroligt mycket spring i benen som en liten knodd, man vill ju självklart ut och leka med kompisar, bygga kojor i skogen, cykla ner till lekplatsen och mycket mer. Som förälder så vill man givetvis låta sina barn ha den friheten och kunna leka med frihet under hela sommarlovet, men idag är det inte tryggt att låta barn vistas fritt utan kontaktmöjligheter och man kan därför sätta gränser som egentligen inte är nödvändiga med den teknik som vi har idag. Genom att du nu kan spåra barn mobil kan du skapa en helt annan frihetskänsla hos dina barn då de enkelt kan ha en GPS klocka som du sedan kopplar samman med din app i mobilen och hela tiden kan se vart ditt barn befinner sig och dessutom snabbt och lätt kan kontakta dem både via samtal och meddelande. 

Smart GPS klocka för barn

Genom att utveckla en GPS klocka speciellt designad för barn så skapar man helt nya möjligheter för de små att kunna röra sig fritt med trygghet. Denna GPS klocka har många smarta funktioner för att den ska vara så optimal som möjligt både för föräldrar och för barn, de är designade för att klara stötar, smuts och vatten då de självklart ska hålla för lek och bus. Den har också timer, spelfunktioner, kamera, SOS-knapp och mycket mer för att ni aldrig ska behöva sakna något med er nya smarta gadget. 

Beställ GPS klockor till hela familjen

GPS klockorna finns inte bara till barn utan även till äldre tonåringar och vuxna, de är perfekta för träning, orientering, båtturer på sjön och mycket mer när mobilen inte är så bra att ta med men man ändå behöver tillgång till att ringa, klocka och andra funktioner man inte bör vara utan.

Så beställ GPS klockorna redan idag för att göra sommarens bästa investering för hela familjen.